Услуги

Ние предлагаме качествени услуги на ниски цени

Предлагаме Ви услугата висококачествено рутерно рязане (cnc фреза). Ниски цени, бързина на работа.

Рутерно рязане (CNC фреза)

Рекламна агенция ДжованиБГ Ви предлага фрезоване, контурно изрязване и разкрой на листов материал с помощта на CNC фреза. Материал – алуминиева ламарина (до 2 мм), MDF, ПВЦ, алуминиев композитен панел (eталбонд), шперплат, плексиглас.

Механична обработка

Обработката на метали и неметали чрез механично рязане с рутер е доказана и често използвана технология. Удобството при използването на рутер-фреза е, че за кратко време тя може да изреже разнообразни по сложност и големина форми в зависимост от зададения дизайн и параметрите на машините.

Приложение

Рутер-фрезата има широкo приложение в рекламата за изготвянето на рекламни надписи и табели, изработка на дърворезби, медали, печати, съоръжения за ориентация, клишета. Ползва се в строителството за изрязване и за разкрояване на еталбонд. В промишлеността: изработка на печатни платки, лицеви панели за машини и електроника, прототипи, форми за леене, вакуум преси, финни детайли за модели и др. Услугите със CNC фреза намират приложение при строително-ремонтни дейности за изработка на декоративни пана или решетки, при производство на мебели от ПДЧ и МДФ, при производство на опаковки, рекламни табели и рекламни надписи, рекламни материали за място на продажба.

Действие

Рутерът работи по три оси едновременно – x,y и z. Най-дългото разстояние по протежение на машината рутерът изминава по оста x, оста у се отнася за ширината на машината, а оста z – дълбочината на врязване в материала. Движението на рутера се предопределя от дизайна, който му е зададен от оператора посредством CAD софтуер. CAD файлове могат да се съдадат от различни програми – Corel Draw, Adobe Illustrator за XxY задачи и ArtCAM, AutoCAD за XxYxZ задачи.

Материали

Рутер-фрезите могат да обработват различни материали според модела си – така например те могат да работят с метали (черни, цветни) или с неметали (пластмаса, PVC, еталбонд, плексиглас, дърво, керамика, гума, кожа, мрамор).

При изработката на реклами, рекламни материали и средства за масова визуална комуникация съвременните рекламни агенции е задължително да разполагат със CNC рутер (фреза) за постигането на високо качество при изработката на даден рекламен продукт. Трите серво мотора чрез които се предава движението по кординатната система осигуряващи супер прецизното рязане позволяват изработката на  всякакви 2D 2.5D и 3D детайли. Най-често CNC рутера се използва за прецизно пробиване, фрезоване, стъргане, рязане на почти всички познати на човечеството материали, като в рекламата се реже и гравира най-често разпенено PVC, фибран, стиропор, MDF плоскости, ABS (aкрилонитрил-бутадиен-стирен),плексиглас, алуминии, месинг и други цветни метали.