Услуги

Ние предлагаме качествени услуги на ниски цени

Предлагаме Ви услугата висококачествено лазерно рязане на метал в София на ниски цени. Лазерно рязане на метал Варна.

Лазерно рязане

Какво представлява лазерното рязане?

Лазерното рязане е метод за изрязване метални листове, който е изключително прецизен и дълготраен. Осъществява се чрез насочване на огромно количество енергия към малка площ. То се използва в индустрията като силно ефективен метод за разрязване на материали. Може да се възползвате от услугата ни рязане на плексиглас, като краен продукт могат да бъдат много неща: табели, шаблони за надписи, надписи за стена и други.

Къде се използва лазерно рязане?

Машините, с които разполагаме могат да обработват много видове материали: метали, дърво, пластмаси. Също така и можем да режем тръби от метал. Предлагаме Ви лазерно рязане на шперплат, дърво, MDF, лазерно рязане на надписи, букви, имена за декорации, рекламни табели, декоративни пана, сувенири и други. Единствения недостатък на лазерното рязане е, че не може да бъде извършено върху материал, който отразява светлината.

Ползи на лазерното рязане

Голямо предимство на лазерното рязане на метални пластове е фактър, че може да се работи с върху много сложни профили с малки радиуси. Поради подобряването на технологиите с времето, лазерното рязане разрешава известна степен автоматизиране и по този начин по-новите машини са по-производителни. За разлика от механичното рязане, при лазерното няма замърсяване на материалите, тъй като липсва физически контакт. Отличителното при този метод за изрязване е, че прорезите са съвършено точни и няма механично въздействие върху материала. Разрезите са напълно чисти, тъй като дюзата за рязане подава газ, който издухва отпадния материал, пръските и парите, отнемайки необходимостта за допълнителна обработка. Отличава се с кратките срокове.

Защо да изберете нас?

Фирма Джовани разполага с висококачествена техника и професионален екип. Представяме Ви изключително добри възможности при рязане на цветни и черни метали с помощта на висококачествените ни машини. Ние сме водеща фирма, отнасяща се отговорно и професионално към всеки клиент, като главна цел е удовлетворяване на нуждите му.